Kalendárové špeciality z dielne ŠEVT dizajn

Kto povedal, že kalendár začína iba v januári? Tieto sú tiež určené na rok, nie však na kalendárny, ale na ten školský.  Každoročne ich vyrábame v nových, atraktívnych dizajnoch, aby nielen dobre slúžili, ale sa aj páčili.

Na celý školský rok

Pedagogický zápisník a diár

Praktický pomocník pre každého učiteľa! Spája funkciu učiteľského zápisníka a diára, čím pomáha pedagógom organizovať a plánovať vyučovacie aktivity i hodnotiť žiakov bez toho, aby so sebou nosili dva rôzne zápisníky.

Je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky učiteľov z praxe. Aj preto je dostupný v dvoch verziách, ktoré vyhovujú rozdielnym potrebám učiteľov na 1. stupni ZŠ a učiteľov na 2.stupni a na stredných školách.  

Obsahuje všetko potrebné na jednom mieste:

  • prehľadný kalendár na dva kalendárne roky
  • prehľad štátnych sviatkov, dní pracovného pokoja a pamätných dní, termíny školských prázdnin rozvrhy hodín a dozorov
  • klasifikačné strany (pre 1. stupeň ZŠ aj s predtlačenými predmetmi)
  • týždenný diár s priestorom na poznámky
  • prehľad o zastupovaní
  • prehľad o výbere poplatkov
  • hodnotiace a pedagogické rady a ešte omnoho viac

Formát A5 a veľkorysý rozsah (až 216 strán) ponúka dostatočný priestor na zapísanie všetkého, čo potrebuje mať pedagóg počas vyučovania (ale aj mimo neho) poruke. Mobilné aplikácie a elektronické školské systémy síce čím ďalej, tým viac nahrádzajú klasické papierové formy evidencie, kto je však stále verný papieru, tento diár naozaj ocení.   

Školský plánovací kalendár

Poznáte rodinný kalendár? Tak tento je jeho veľmi podobnou verziou. Tiež totiž obsahuje kolónky na zapísanie aktivít pre viacero osôb. Využijete ho doma na rodinné plánovanie, v škole i v práci s kolegami. Pripomenie vám všetky zaznačené udalosti a nedovolí na nič dôležité zabudnúť.

S týmto stolovým kalendárom si môžete začať plánovať aktivity na školský rok už počas prázdnin. Jeho kalendárium sa začína septembrom daného roka a pokračuje až do augusta nasledujúceho roka. Keď mu nájdete miesto na stole v detskej izbe, vaši školáci budú mať vďaka nemu na očiach nielen termíny povinností, ale aj rôznych podujatí, výletov, stretnutí s kamošmi či inej zábavy.

Obsahuje:

  • prehľadný kalendár na dva kalendárne roky
  • termíny prázdnin v danom školskom roku
  • 53 strán s jednotlivými kalendárnymi týždňami a vyznačenými sviatkami, označenie kalendárnych týždňov, kolónky na zapísanie aktivít až pre 5 osôb, priestor na poznámky
  • ako bonus aj rozvrh hodín a krúžkov

Študentský minidiár

Obľúbený študentský minidiárik je určený nielen pre stredoškolákov. Okrem kalendárovej časti so stranou na každý týždeň daného školského roka obsahuje aj praktické pomocné stránky ako prehľad štátnych sviatkov, prázdnin, rozvrh hodín či poznámky. Výborne poslúži pri organizácii školských povinností i voľného času a vďaka mini rozmerom (75 x 150 mm) sa zmestí aj do vrecka.

Všetky spomínané kalendáre a diáre kúpite exkluzívne iba v predajniach ŠEVT papiernictvo alebo online na www.sevt.sk.