Kalendárové špeciality z dielne ŠEVT dizajn

Kalendáre a diáre pod našou značkou pre vás tvoríme každý rok, myslíme pri tom nielen na pracujúcich jednotlivcov, ale aj na špecifické potreby rôznych skupín (študentov, pedagógov, rodín).

Kladieme dôraz na obsahovú správnosť, praktické použitie, starostlivo vyberáme dizajny a samozrejme, dbáme na kvalitné spracovanie a premyslené detaily. A hoci každý druh je niečím iný, všetky majú okrem značky ŠEVT dizajn niečo spoločné - všetky sú navrhované s láskou, vyrobené na Slovensku a nikde inde ich nenájdete.

Keď na roku nezáleží

Koniec kalendárneho roka a začiatok nového je obdobím, počas ktorého máte možnosť vybrať si z obrovskej ponuky kalendárov a diárov. Motívy od výmyslu sveta, rôzne formáty, materiály a vyhotovenia. Čo však v prípade, že potrebujete diár uprostred roka, keď sa už vypredávajú posledné zásoby kúskov na aktuálny rok alebo sú dokonca už celkom nedostupné? Tieto u nás kúpite celoročne a používať ich môžete začať kedykoľvek. A keďže nemajú obmedzenú platnosť, poslúžia aj ako milý a zároveň užitočný darček.

Nekonečný diár

Neobsahuje kalendárium konkrétneho roka, preto je úplne jedno, aký rok práve je. Tým pádom ho môžete začať používať ktorýkoľvek deň v ktoromkoľvek roku a využívať ho na plánovanie počas celých nasledujúcich 12 mesiacov. Super, však?

Poruke s ním budete mať aj plánovací mesačný a ročný kalendár, menný kalendár a pomocníka na určenie dňa akéhokoľvek dátumu v minulosti. 

Je výnimočný tiež svojím nápaditým dizajnom, pevnou a odolnou obálkou s matným polaminovaním, takže nie je len praktický, ale aj štýlový. Diár je linajkový a má formát B5 (je väčší ako A5, no zároveň menší ako A4), takže sa zmestí  do tašky k notebooku i  dámskej kabelky.

Podložka na stôl

Ak trávite pri písacom stole veľa času a máte radi poriadok v informáciách, už nemusíte hľadať kartičky na písanie dôležitých poznámok. Nahradí ich papierová trhacia podložka na stôl, ktorá má na každej strane univerzálne stĺpcové týždenné kalendárium a linajkové alebo čisté plochy na poznámky, úlohy či priority. Máme aj verziu s kalendáriom pre tých, ktorí sa bez kalendára aktuálneho roka nezaobídu. ;-) 

Večný narodeninový kalendár

Zabudli ste na vaše výročie svadby, dedkove narodeniny alebo inú významnú rodinnú udalosť? Nikto predsa nie je stroj a zabúdať je ľudské! Dobrá správa je, že so špeciálnym nekonečným narodeninovým kalendárom sa vám to už nestane! Zaznačíte si doňho všetky potrebné dátumy, aby vám už nič dôležité neuniklo.  

Kalendár vám bude slúžiť celé roky (teda minimálne dovtedy, kým ho celý nevypíšete :-D), nie je v ňom totiž špecifikované, na ktorý deň v týždni pripadá konkrétny dátum, mesiace sú univerzálne s číselníkom od 1 do 31 (s výnimkou februára, samozrejme). A dátum dedkových narodenín je predsa stále rovnaký, bez ohľadu na to či ich má v stredu alebo v nedeľu, no nie? 

Zaveste si ho niekam na viditeľné miesto a budete mať na očiach všetky zapísané udalosti, na ktoré nechcete zabudnúť. Bonusom kalendára je strana so štyrmi predtlačenými pohľadnicami, ktoré stačí  odstrihnúť, napísať blahoželanie a poslať adresátovi.  

Všetky spomínané kalendáre a diáre kúpite exkluzívne iba v predajniach ŠEVT papiernictvo alebo online na www.sevt.sk.